Elektro Breda

Alles voor uw elektro in Breda of omstreken

U kunt wel wat hulp gebruiken op het gebied van elektro? Dan bent u bij Van Loenhout Elektrotechniek uit Breda aan het juiste adres. Wij zijn een erkend installatie bedrijf die u uitstekend van dienst kan zijn op het gebied van elektriciteit en dergelijke. Ons bedrijf heeft vakmensen in dienst met jarenlange ervaring. Hierdoor kunt u ervan op aan dat elke klus die zij uitvoeren een geslaagde missie zal zijn.

Of het nu om een kleine of grote opdracht gaat, het leveren van uitstekende kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Onze diensten bieden wij tevens aan voor een aantrekkelijk tarief. Hierdoor weten wij onze klanten met een tevreden gevoel achter te laten als wij klaar zijn met onze werkzaamheden.

Elektro breda

Verwacht een uitstekende service

Naast het leveren van uitstekende kwaliteit vinden wij het net zo belangrijk om goede service aan onze klanten te geven. Dit is voor ons zelfs vanzelfsprekend! Wij hebben plezier in ons vak en dit proberen wij in onze werkzaamheden over te brengen door de elektro weer helemaal voor u in orde te maken bij u op locatie in Breda.

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op. Tevens bieden wij maatwerk. Hierbij kunt u een passend advies verwachten. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer dat is te vinden op de website. Tevens bieden wij ook de mogelijkheid om uw gegevens achter te laten op de contactpagina zodat wij spoedig contact met u op kunnen nemen.

  Contact opnemen