Elektro installatie

Wij maken uw elektro installatie in orde

Het is raadzaam om een elektro installatie uit te besteden aan een vakman. U bent hiervoor aan het juiste adres bij Van Loenhout Elektrotechniek. Wij zijn een erkend installatiebedrijf en zorgen ervoor dat u uw klus met een gerust hart aan ons kunt overlaten.

Dankzij de kennis, jarenlange ervaring en het plezier dat wij hebben in ons vak, weten wij op een vanzelfsprekende manier elke klus uit te voeren met uitstekende service. Wanneer u uw elektro installatie aan ons uitbesteed, kunnen wij u een passend advies geven dat volledig aansluit bij uw wensen. Wij werken met hoogwaardige, duurzame producten die een bijdrage leveren aan de hoge kwaliteit die u bij ons kunt verwachten.

Elektro installatie

Maak van uw klus onze klus

Alles op het gebied van elektro installatie nemen wij graag voor u uit handen. Wij bieden onze diensten aan voor een aantrekkelijk tarief. Indien gewenst geven wij u een passend advies omtrent de elektro installatie. Hierna maken wij geheel vrijblijvend een offerte voor u op. Zodra u akkoord gaat, gaan wij voor u aan de slag.

Wij zijn telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer dat u op de website kunt vinden. U kunt ook uw gegevens achter laten op de contactpagina. U kunt spoedig een reactie van ons verwachten. Graag tot ziens bij u op locatie!

  Contact opnemen